Jon Brunberg

Två nya releaser på Jon Brunberg Förlag

Torsdagen den 31/3 släpptes två nya böcker utgivna på Jon Brunberg Förlag: 10°C - Recept från Forsmarks skärgård av Carl Johan Erikson och Karin Willén och Joachim Carlssons katalog A lot.

*

10°C – Recept från Forsmarks skärgård av Carl Johan Erikson och Karin Willén, och med efterord av Jesper Olsson och formgivning av Johanna Finne, är något så ovanligt som en hybrid mellan en kokbok och experimentell samtida konst som dessutom kan läsas som ett inlägg i debatten om människans miljöpåverkan.

Köp boken här: Marabouparkens konsthall i Sundbyberg, Brasserie Elverket, Konstfrämjandet och Konst-ig i Stockholm, eller online hos Samlade SkrifterBokus och Adlibris.

*

Katalogen för Joachim Carlssons utställning A lot släpptes i samband med ett artist talk på Uppsala konstmuseum torsdagen den 31/3 kl. 18.00.

Den 19 mars öppnade Uppsala konstmuseum en omfattande utställning under namnet A lot som presenterar Joachim Carlssons konstnärskap med verk från 2010–2016. I samband med utställningen publiceras en katalog på 112 sidor med ett rikt bildmaterial och med texter av Lars-Erik Hjertström Lappalainen och Anders Olofsson. Katalogen är formgiven av Magnus Lindgren.

Beställ ditt exemplar av katalogen till introduktionspris direkt från förlaget genom att skicka ett mail till info@jonbrunbergforlag.se och uppge ditt namn och adress så får du boken hemskickad mot faktura. Introduktionspriset är 220 kr inkl moms plus frakt (ca 50 kr) och gäller t.o.m. den 8/4. Därefter beräknas priset ligga kring 240-260 kr hos nätbokhandlare. OBS! Beställningar kan bara göras till adresser i Sverige!

 

Läs mer om böckerna på förlagets hemsida!